Faskunge Fastigheter grundades 2011 av Ankie Bandstigen och har kontor i Eskilstuna samt i centrala Stockholm. 

Tillgänglig nybyggnation är nyckeln till Framtidens Eskilstuna. Vi tror på ökad inflyttning och vi tror att nya invånare kan hitta utmärkta boenden om dagens Eskilstunabor kan komma vidare i sina boendekarriärer.

I de natursköna omgivningarna kring Borsökna/Mesta bygger vi hus som inte kräver kapitalstarka köpare. Här har vi sett många unga spekulanter gå till banken och återvända med lånelöfte till ett eget boende i en färdig infrastruktur med buss, bad, fritidshem, skolor och matbutik. När de flyttar in frigörs hyresrätter och en sund flyttkedja ger Eskilstuna medvind att välkomna fler. Vi är redo att bidra med ytterligare bostäder som många har råd med.

Ankie Bandstigen

VD och grundare

Ankie Bandstigen är född och uppvuxen i Borsökna. Hon driver Faskunge Fastigheter med visionen att på denna mikromarknad bygga ett samhälle där så många som möjligt kan köpa sig ett fint hus och låta sina barn växa upp i trygga, natursköna Borsökna.

Ankie bor i dag i Stockholm men har delar av sin familj och släkt kvar på hemorten. Hjärtat klappar extra för Eskilstuna och hon är stolt att kunna bidra till transformationen från traditionell bruksort till dynamisk framtidsstad.

Ankie är även styrelseordförande i STIGA Sports AB.

Tel: +46 73 445 96 75
Mail: ankie@faskungefastigheter.se

Alexander Lundvall

CFO 

Alexander Lundvall är också han född och uppvuxen i Borsökna. Alexander är utbildad fastighetsekonom och arbetar med strategisk affärsutveckling på Faskunge Fastigheter.

Alexander är djupt engagerad i Eskilstunas utveckling. Han har varit aktiv inom kommunalpolitiken under många år, bl a  som ledamot av stadsbyggnadsnämnden.

Tel: +46 76 33 65 338
Mail: alexander@faskungefastigheter.se

2021 – Etapp 4

Brf Harren

En blandning av 20 par- och radhus i varierade storlekar om 99 och 124 kvm, 3–4 sovrum. Pris från 2.595.000 kr. Faskunge Fastigheter, presenterar i samarbete med Blooc, ett nytt bostadsområde med unika lägen i vackra Borsökna.
Slutsålt.

2019 – Etapp 3

Brf Siken

23 radhus, 5 rum och kök, 99 kvm. Pris från 2.395.000 kr. Faskunge Fastigheter, presenterar i samarbete med Blooc, ett nytt tryggt bostadsområde i vackra Borsökna.
Slutsålt. Inflyttat.

2018 – Etapp 2

Brf Regnbågen

12 prisvärda, arkitektritade radhus med två uteplatser och upp till 4 sovrum. 144 kvm.
Pris från 2.495.000 kr.
Slutsålt. Inflyttat.

2016 – Etapp 1

Brf Öringen

10 kedjehus med carport, 5 rum och kök.
Pris från 2.495.000 kr.
Slutsålt. Inflyttat.

2011 – Starten

Faskunge Fastigheter grundas

Mark förvärvas och arbetet med bolagets första detaljplan inleds.

Loading...