British Mini Borsökna

Inskolning i Borsöknas egen förskola

Bygget är klart och de första barnkullarna skolas nu in i områdets egen förskola – British Mini Borsökna. De magiskt vackra omgivningarna öppnar upp för skogspromenader med lärande om djur och natur. Det kommer också finnas tillfällen att plocka med sig naturen in i pysselrummen för att göra fint och skojigt pyssel.

Byggt för barn från början
Byggnaden är designad med barn och förskoleverksamhet i åtanke och är speciellt anpassad för nyfikna barn som vill leka, lära och upptäcka. Här har barnen naturen precis utanför dörren och en fantastisk gård för utelek och rörelse.

God mat från eget kök
God och nyttig mat är viktigt för växande barn. När man är mätt och nöjd och fylld av energi är det mycket roligare att leka och lära sig saker. Därför lagar British Minis förskolekockar all mat själva i sitt eget kök. Bra mat lagad från grunden.

Lärande för livet
British Mini gör allt för att väcka upptäckarlusten hos barnen och stimulera viljan att lära sig. Efter egen ­förmåga och mognad får de upptäcka och lära sig många nya saker, ofta på både engelska och svenska.

Viktig del av samhällsbygget
För Faskunge Fastigheter är den nya förskolan en milstolpe i strävan att göra Borsökna till ett tryggt litet samhälle där alla får tillgång till den underbara naturen.

Är du intresserad av förskoleplats i Borsökna?

Share this post

Loading...