Alexander Lundvall

Faskunges Alexander Lundvall – ett omskrivet stjärnskott!

Under våren utsågs Alexander Lundvall till en av morgondagens stjärnor i fastighetsbranschen av Fastighetsnytt. Även Eskilstuna-Kuriren har uppmärksammat hemmasonen och mångårige medarbetaren i Faskunge Fastigheter.

Han för uppvuxen i Borsökna och mycket av hans liv har kretsat runt fastigheter. I Eskilstuna-Kuriren får vi lära känna många sidor av Alexander Lundvall. Till exempel att han figurerat i tidningen redan i högstadiet då hans klass fått i uppgift att planera framtiden för bebyggelsen vid Esklistunaån. I artikeln föreslår Alexander att Tunafors fabriker ska byggas om till bostäder, något som blev verklighet tio år senare.

Vi får följa Alexanders väg in i fastighetsbranschen med första fastighetsaffären på Zettergatan 5 i Eskilstuna. Han berättar om hur han gjorde mycket av hantverksarbetet själv för att lära sig hur husen fungerar från grunden. 

Alexander berättar också om sin politiska karriär och sin kärlek till Eskilstuna. Idag har han ett finger med i både utvecklingen av nya samhället Borsökna och projektet Modellfabriken inne vid Kungsgatan i Eskilstuna.

Modellfabriken omfattar kommunens nya energicenter samt vårdboende, trygghetsbostäder och studentbostäder i samma kvarter. Modellfabriken utvecklas av Sehlhall Fastigheter där Alexander Lundvall är delägare och affärsutvecklingsansvarig.

Läs mer om vår stigande stjärna på fastighetshimlen på länken nedan.

OBS! Endast tillgänglig för prenumeranter av Eskilstuns-Kuriren.

Share this post

Loading...