faskunge_barn

Pressen skriver om byggstarten av Borsöknas nya förskola

Finska Hoivatilat och British Mini skapar nu en attraktiv förskola i familjevänliga Borsökna. Hoivatilat AB har förvärvat en fastighet av Faskunge Fastigheter för etableringen. Hoivatilat bygger och blir långsiktig ägare till förskolan medan den privata aktören British Mini kommer driva förskoleverksamheten. Förskolan kommer bestå av åtta avdelningar, tillagningskök och en stimulerande utemiljö.

Ankie Bandstigen, VD för Faskunge Fastigheter. Jakob Ladenstedt, VD för British Mini. Maria Frid, VD för Hoivatilat AB.

– De nya bostäderna, och den kommande förskolan, är belägna intill ett fantastiskt rekreationsområde med starka mervärden som bad, goda busskommunikationer och service. Borsökna fortsätter att växa, och både Hoivatilat och Faskunge Fastigheter är långsiktiga i sina investeringar.

Maria Frid, VD Hoivatilat AB
Initiativet att uppföra en ny förskola i Borsökna har uppmärksammats av pressen.

”Finska Hoivatilat gör femte investeringen i Sverige”

– Förskolan planeras vara klar för inflyttning hösten 2020 och har planerats i ett nära samarbete med British Mini, säger Maria Frid, vd för Hoivatilat AB.

”Finsk aktör etablerar förskola i Eskilstuna”

– Behovet av såväl förskolor som skolor är mycket stort inom Eskilstuna kommun. Fram till år 2030 måste kommunen få fram närmare 4 000 skol- och förskoleplatser, säger Maria Frid, vd för Hoivatilat AB.

”Ny förskola öppnar i Borsökna 2020”

Är du intresserad av förskoleplats i Borsökna?

Share this post

Loading...