Ankie_styrelseled

Ankie Bandstigen ny styrelseledamot i mäklarkedjan HusmanHagbergs moderbolag

HusmanHagbergs moderbolag Realtor Group Europe utökar styrelsen med ytterligare en ledamot och vid senaste bolagsstämman blev Ankie Bandstigen invald.

– Vi är otroligt glada över att få Ankie med i vår styrelse och tror att hon har mycket att tillföra med sin bakgrund inom både familjeföretagande och nyproduktion, säger Lennart Hagberg, Koncernchef för Realtor Group Europe, där HusmanHagberg ingår.

Med rötterna i familjeföretaget Stiga Sports, där hon är styrelseordförande, så har Ankie Bandstigen byggt vidare på sitt företagande. Hon är även grundare och VD för Faskunge Fastigheter som fokuserar på bostadsbyggande i Eskilstuna.

– Jag har alltid haft ett stort intresse för hem och bostäder och är engagerad i frågor om samhällsutveckling, så ser jag uppdraget inom HusmanHagberg som en väldigt intressant pusselbit, säger Ankie Bandstigen. Bostadsbyggandet är en viktig del av samhällsutvecklingen. Människor behöver någonstans att bo för att vi ska ha ett fungerande samhälle. Sen behöver vi någon som kan omsätta bostäderna för att möjliggöra den rörlighet som krävs och där har mäklarna en viktig roll.

– Då jag fick förfrågan från Realtor Group Europe / HusmanHagberg så var det lätt att tacka ja. Jag är imponerad över deras starka entreprenörsanda, hur välskött bolaget är och vilken kvalitet det står för. Det gjorde valet att tacka ja till uppdraget väldigt enkelt.

Ankie Bandstigen är utbildad jurist och har även arbetat med tjänsteförsäljning innan hon axlade roller inom familjeföretaget och egna bostadsbolaget.

Mäklarfirman HusmanHagberg AB grundades 1997 av Mats Dahlström och Lennart Hagberg. HusmanHagberg är en franchiseorganisation vilket innebär att alla kontor drivs av egna företagare. Idag har HusmanHagberg över 400 medarbetare och drygt 100 kontor  varav 6 kontor i Spanien.

Målet med företaget är att vara den mest uppskattade mäklaren i det område kunden vill genomföra sin affär. Huvudkontoret ligger i Stockholm och VD är Fredrik Kjell.

Läs gärna mer på: husmanhagberg.se

Share this post

Loading...