10FIKA_1440px

Ankie Bandstigen i talkshow om samhällsutveckling, bygg och fastighet.

”10FIKA med näringslivet i fokus” är en talkshow som direktsänds på Facebook. Den 8:e oktober var temat samhällsutveckling, bygg och fastighet. Faskunge Fastigheters Ankie Bandstigen var en av deltagarna.

– E20, flyget och snabbjärnvägen. Jag ser Eskilstuna som en inflyttningsort från Stockholm. 47 minuter, 10-minuterstrafik. Vi har pratat om det länge. Nu börjar det hända, det är en realitet! konstaterade Ankie Bandstigen i talkshowen som fungerar som ett eftersnack till Eskilstuna kommuns närlingslivsdialog.

Programledaren Felix Andersson inledde med att samtala med Anders Frisk, ordförande i Företagarna Eskilstuna-Torshälla. Sedan flyttade de båda över till sofforna och Gunnar Lindstedt från Karlstedt arkitekter, Jonas Lundin från Tuna Entreprenad och Ankie Bandstigen från Faskunge Fastigheter.

Det blev en timme av intressanta samtal om Eskilstunas utveckling, företagsklimat, smart byggande av prisvärda bostäder, samverkan, dialog med politiken och hur vi kan skapa en tryggare stad. Optimistiska utblickar om hur vi kommer att bo, leva och arbeta i framtiden. Hur digitalisering, nya affärsmodeller och proptech kan påverka fastighetsbranschen. Hur stadens centrum kan utvecklas. Och mycket, mycket mer…

Se hela talkshowen på Facebook: Klicka här!

Share this post

Loading...